Pensofal, Italiaans toonaangevende fabrikant van non-stick aluminium

Al meer dan 30 jaar biedt Pensofal fijnproevers en professionele koks hoogwaardige, praktische en prachtig vormgegeven producten om een ​​unieke kookervaring te beleven. Sinds de oprichting in 1986  heeft Pensofal de markt revolutionair veranderd met zijn doorlopende uitvindingen en speciale patenten als Pastasì®, Vapsì®,  het roestvrijstalen systeem met dubbele bodem, ook geschikt voor INDUCTIE en de innovatieve anti-aanbaklaag, PFOA-vrij, versterkt met harde natuurlijke mineralen en zelfs met echt diamantpoeder.

Pensofal is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 60 landen
Dankzij deze expertise en verschillende investeringen in onderzoek, apparatuur en patenten, heeft Pensofal een sterke positie op de eigen nationale markt maar ook internationaal markten. Hoge kwaliteit tegen de juiste prijs. Altijd toekomst- en innovatiegericht met een divers aanbod. Mede dankzij internationale joint ventures en samenwerkingsverbanden worden nieuwe producten toegevoegd voor kookervaringen uit de wereld van keukengerei en serviesgoed.


pensofal intro
pensofal intro
Pensofal chef barbieri
Pensofal chef barbieri
pensofal pannen diamond
pensofal pannen diamond
Pensofal pan sfeer
Pensofal pan sfeer
pensofal koekenpan
pensofal koekenpan
Pensofal kook pan
Pensofal kook pan


Made in Italy-kwaliteit
Pensofal vindt u niet alleen op de belangrijkste handelsbeurzen over de hele wereld maar ziet u Pensofal ook in de populairste Italiaanse tv-programma's voor koken. En niet te vergeten; de beroemde Italiaanse Michelin-sterrenkok met 7 sterren, Chef Bruno Barbieri is ambassadeur van Pensofal over de hele wereld.


Wilt u meer weten over Pensofal producten, aantallen en levertijden? 
Bel 0610-933574 Taco van Amerongen 
Een afspraak is  zo gemaakt.