Snips, huishoudplastic made in italy

Geavanceerde technologieën en voortdurende innovatie zijn kenmerkend voor dit Italiaanse familiebedrijf. Zo voorziet Snips  producten met een injectie Mould Labeling (IML)-technologie, van een fotorgrafische decoratie wat het product aantrekkelijk maakt maar ook de functie van het product duidelijk is. Zo worden de alledaagse dingen bijzonder. En door deze techniek is de decoratie volledig omsloten en dus beschermd tegen slijtage en schoonmaakproducten.

Snips maakt gebruik van de tweecomponenten spuitgieten techniek. Dankzij deze techniek, zijn twee verschillende materialen samen gegoten in de dezelfde productiecyclus. Hierdoor zijn complexe details te verwerken. Maar ook producten van verschillende materialen, verschillende kleuren en bijv. kunstof gecombineerd met rubber.

.

Snips sla centrifuge
Snips sla centrifuge
Snips magnetron rijstkoker
Snips magnetron rijstkoker
Snips bewaarbox aardappelen
Snips bewaarbox aardappelen
Snips bewaardoos cupcakes
Snips bewaardoos cupcakes
Snip bewaardoos salade
Snip bewaardoos salade
Snips kaasdozen - Menagerie
Snips kaasdozen - Menagerie


De kwaliteit van Snips

Door de keuze van de beste en meest innovatieve materialen wordt de maximale functionaliteit van de opbergdozen gegarandeerd. 

Alle producten ondergaan strenge tests en controles. Wij kunnen garanderen dat de producten zonder enige vervorming, verkleuring of afgifte van schadelijke stoffen die in contact kunnen komen met voedsel, gebruikt kunnen worden van lage temperaturen van diepvriezers en koelkasten tot de hoge temperaturen van magnetrons en vaatwassers.

Snips-producten zijn gemaakt om elke dag te gebruiken en zijn gemaakt om lang mee te gaan. En als deze producten het einde van hun levensduur hebben bereikt, zijn ze 100% recyclebaar.

Doordat de producten echt jarenlang meegaan, dragen zij bij aan een aanzienlijke vermindering van de hoeveelheid weggegooid plastic. Geen van de Snips producten is bedoeld voor eenmalig gebruik; daarom wordt ieder product bij levering voorzien  van instructies voor correct gebruik. Wilt u meer weten over Snips producten, eigen modellen, eigen designs, aantallen en levertijden? 
Bel 0610-933574 Taco van Amerongen
Een afspraak is zo gemaakt.