Vidivi HD glas

Een technologisch pareltje. Kristal effect gecombineerd met ongeëvenaarde robuustheid en veiligheid. “High Definition” glas is de meest geavanceerde uitdrukking van persglas. Vidivi glas voldoet  aan de hoogste normen op het gebied van transparantie, glans en veiligheid. Bovendien bestand tegen hydrolytische aantasting en reinigingsmiddelen.

Cerve glas made in Italy

De enige producent ter wereld van 100% vaatwasserbestendig glas in organische kleuren. Zoekt u heldere, felle, fluor kleuren of glazen met uw eigen print? Cerve is de absolute leider in printtechnieken. Met de door Cerve zelf ontwikkelde printmachines is alles mogelijk. Uiteraard ook voor B2B en horeca toepassingen.


Ceramiche Italia, handgemaakt servies

Het familiebedrijf Ceramiche Italia bestaat al sinds 1958 en wordt inmiddels geleid door de derde generatie. Maar nog steeds met dezelfde passie en focus op de ambachtelijk productie en de zeer hoge kwaliteit. Dit ziet u terug in de constante kwaliteit van het keramiek maar ook in de designs van de eigen ontwerpers die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends maar ook uw design-wensen kunnen uitvoeren.

Bosilunlife, nordic home gifts

Het jonge merk Bosilunlife gelooft in de balans van de natuur en vindt inspiratie in de eenvoud van de Scandinavische levensstijl. Duurzaamheid als kernprincipe, zonder ook maar enige kwaliteit op te offeren! Betaalbare luxe Scandinavische en op de natuur geïnspireerde woonaccessoires. Producten die lang meegaan en impact hebben.
Pensofal pannen

Italiaanse toonaangevende fabrikant van non-stick aluminium. Pensofal biedt een breed, innovatief assortiment, geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder ook inductie. Zo kan worden voldaan aan de verschillende eisen op de markt en de vele toepassingen van professionals en amateurs. Zelfs aan de eisen van de beroemde Italiaanse Michelin-sterrenkok met 7 sterren, Chef Bruno Barbieri.