Vidivi, HD glas


Ontdek de meesterschap van VIDIVI-collecties, gevormd door de expertise van de Cerve Group, wereldwijd toonaangevend in glasdecoratie. Met een productiekracht van meer dan één miljoen stuks per dag, gedreven door drie fabrieken met dertig gloeiovens, bieden we een ongeëvenaarde reeks serviesgoed.

Geboren in de Oostenrijkse glasfabriek van de Cerve-groep, omarmen de Vidivi collecties exclusieve technologieën en nauwkeurige systemen. Een gespecialiseerd technische team en zorgvuldig geselecteerde loodvrije grondstoffen zorgen voor een zuiverheid van glas die uniek is. Deze elementen transformeren eenvoudige grondstoffen zoals zand en vuur in een verbluffend kristalhelder resultaat, met een combinatie van prachtig kristallijn effect en ongeëvenaarde duurzaamheid en veiligheid.

Het 'High Definition'-glas belichaamt de meest geavanceerde vorm van persglas. Het voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van transparantie, glans en veiligheid, waardoor het een eeuwenoud en fascinerend materiaal is dat is verheven tot een moderne maatstaf. De gecertificeerde chemische stabiliteit van Vidivi glas maakt het bestand tegen hydrolyse en reinigingsmiddelen.

Ervaar de "Extra Witte" transparantie dankzij een bijna afwezig ijzergehalte, wat resulteert in een indrukwekkende lichttransmissie van 92%. Laat Vidivi u meenemen naar een wereld van verfijning en perfectie, waar glas wordt omgezet in een kunstwerk van transparantie en schittering.


Contact 

Wilt u meer weten over Vidivi producten, eigen modellen, eigen designs, aantallen en levertijden?
Neem contact op. Een afspraak is zo gemaakt!