Cerve glas, made in Italy


Totale contourafdrukken tot 8 kleuren, hot stamp printen met edelmetaalfolie, organische en UV-uitgeharde inkten. Een breed scala aan kleuren met het exclusieve gebruik van hoogwaardige inkten zonder zware metalen. Speciale effecten, door het gebruik van thermogevoelige, fluorescerende en geurinkten zijn allemaal binnen handbereik, evenals braille, glitter en spiegelingseffecten om er maar een paar te noemen. Als de technologie bestaat, heeft Cerve die.


Ceramische kleuren
Traditioneel wordt voor glasdecoratie gebruikt gemaakt van ceramische kleuren. Het nadeel van ceramische kleuren is dat deze tot 600 graden Celcius verwarmd moeten worden en de kleurkeuze beperkt is. Cerve heeft hierom zijn eigen printers ontwikkeld. Lood en cadmium zijn nu niet meer nodig om de kleuren helder te krijgen en bestendig te maken. Het printprocedé is zo goed dat de prints vaatwasser bestendig zijn.


Organische kleuren
Nog een unieke techniek ontwikkeld door Cerve. Organische kleuren zijn verkrijgbaar in een breder kleurenpalet. Door het gebruikt van speciale pigmenten zijn felle kleuren mogelijk. Magenta, brandweerrood en zelfs fel geel. Maar ook fluor kleuren en combinaties. Dit kan geen enkele andere fabrikant ter wereld!

Contact 

Wilt u meer weten over Cerve producten, modellen, eigen designs, aantallen en levertijden?
Neem contact op. Een afspraak is zo gemaakt!